stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

2016 a Labdarúgó Európa Bajnokság éve Franciaországban

Büszkék vagyunk rá, hogy a Nowy Styl Group cégcsoportunknak is lehetősége volt részt venni a mérkőzéseknek helyet biztosító sportlétesítmények létrehozásában. A Lyon és Nizza városában található stadionok lelátói a Forum Seating márkánk ABACUS székeivel kerültek felszerelésre, összesen 95.000 ülőhelyet biztosítva a nézőknek. Biztosak vagyunk benne, hogy a kiváló minőségű stadion termékeink megfelelő támogatást nyújtanak a futballszurkolóknak még a legizgalmasabb pillanatokban is.

A Rebecca Stewart által megtervezett Abacus szék, a nemzetközileg elismert hírű Arup stúdió munkája. Az Abacus projekt elnyerte az igen tekintélyes FX Award kitüntetést, amely a legkiválóbb nemzetközi tervezéseket díjazza.

Az Abacus egy modern, felhajtható ülőlapos nézőtéri lelátószék rendszer, melynek különleges szerkezeti kialakítása ötvözi a funkcionalitást, az egyszerű modern designt és az ergonómiát. A rendszer többféle ülés típus megoldása, valamint a számos felszerelési lehetősége és kiegészítő elemei alkalmassá teszik a standard, VIP és a sajtó részére kialakított ülések létrehozására is. Ideális választás mind a kisebb stadionok, mind a hatalmas sportarénák lelátó üléseinek kialakítására. 

Abacus székek biztosítják a kiváló komfortot a sportrajongók számára Franciaország, Finnország, Írország, Magyarország, Kazahsztán, Törökország, Bulgária és Lengyelország különböző sportlétesítményeiben is. 

ABACUS ABACUS
katalógus letöltése
ABACUS ABACUS
elpusztíthatatlan
ABACUS ABACUS
prezentáció
ABACUS ABACUS
gyártás
stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

Élj Öko-Logikusan
Telmex - Nowy Styl - A változatosságot szállítjuk!
A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól elkezdve, a látványtervezésen, a termékek gyártásán, szállításán keresztül a berendezésig, valamint az értékesítést követő szolgáltatásokig, figyelmesen
A munkahelyi ergonómia magába foglalja az irodaszékek, irodabútorok és egyéb irodai kiegészítők helyes kiválasztását és elrendezését, amelyek az ideálisan megvilágított terekkel együtt biztosítják a kényelmet, a biztonságot és a hatékonyságot. Mi törődünk termékeink használóinak egészségével. A Nowy Styl 
A Telmex - Nowy Styl Zrt. felelősséget vállal a természeti környezetért. Megalakulása óta gondoskodik arról, hogy eleget tegyen a környezetvédelmi előírásoknak és a különböző gyártási folyamatok a legkisebb kihatással legyenek a természeti környezetre. Ezért tekintjük vállalatunk egyik fő feladatának a 

4ME

4ME • irodaszék

A 4ME irodaszék speciális S-MOVE mozgási rendszere egy innovatív fejlesztés eredménye, amely lehetővé teszi a legergonómikusabb bio-dinamikus ülést, a munkavégzés során. A SELF
EASY SPACE

EASY SPACE • irodabútor

Az Easy Space irodabútor lehetővé teszi a tér megfelelő és átgondolt berendezését. Az ergonómia és a jól kidolgozott részletek által az iroda kényelmesebb, a munka pedig kellemesebb és hatékonyabb lesz. Az egyszerűség funkcionalitást jelent. A rendszer elemei igény szerint összeilleszthetőek, így az adott iroda szükségleteinek megfelelő konfigurációt könnyen elérhetjük.
SAND

SAND • irodabútor

A sand rendszer egyesíti a egyéni munkavégzéshez szükséges követelményeket a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen terekkel. Az optimálisan megtervezett munkakörnyezet figyelembe veszi az egyéni elvárásokat és lehetőséget kínál a jövőbeni fejlesztések és strukturális átszervezések kialakításához.
SQart WORKSTATION

SQart WORKSTATION • irodabútor

A SQart egy tökéletes irodabútor rendszer, amely korlátlan számú lehetőséget nyújt. Lehetővé teszi praktikus kombinációk létrehozását, amelyek tökéletesen illeszkednek a térhez.
eRANGE

eRANGE • irodabútor

Az eRange irodabútor modern, de időtálló. Az 'e' a nevében a legmodernebb elektronikára utal, de azt is jelenti, esszenciális. Az eRange minden részlete kifinomult, elegáns és stílusos formába zárt – dinamikus, mégis kiegyensúlyozott.
BELITE

BELITE • irodaszék

A Belite irodaszék ragyog. Kompromisszummentes, határozott vonalak jellemzik. Imádni fogjuk a kényelmet, amit a Belite kínál, mert az ülés sokkal nagyobb élvezet nyújt, mint azt gondolnánk.
MOJITO

MOJITO • irodaszék

A Mojito irodaszék korszerű kialakítása hihetetlenül sokfajta lehetőséget kínál. Többféle konstrukciós megoldás, kifinomult anyagok és a legmodernebb technológiák garantálják a modern iroda igényeit kielégítő megoldásokat.
ZONE

ZONE • ülőbútor

A Zone egyszerű és klasszikus vonalai a formatervezés legszebb hagyományit tükrözik. Nem uralja a teret, hanem azt kiegészítve, finoman élénkítve, egyedi jelleget kölcsönöz. A fotel és a kétszemélyes ülés is a Zen látogatószék formajegyeit hordozza, így együtt komplex rendszert teremtenek. A belső tér nyitott, harmónikus és nyugalamt sugároz.
MAGNES II

MAGNES II • ülőbútor

A modernizált Magnes II ülőbútor rendszer nem csak tökéletesített formát kapott, hanem számtalan új funkcionális megoldást is alkalmaz. Az egyszerű forma, a térelemek sokasága és a számtalan kombináció ellenállhatatlanná teszi.
CX 3200

CX 3200 • tárgyalóasztal

A CX 3200 a légies, könnyű formavilágú tervezés és az intuítiv, könnyű szerelhetőség ötvözete, amely páratlan stabilitással és mobilitással párosul. A moduláris rendszer lehetővé teszi különböző tárgyalók, konferenciatermek gyors és változatos berendezését, rugalmasan alkalmazkodva a helyi adottságokhoz, elvárásokhoz.
 
4
A
B
C
D
E
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
S
T
V
X
Z