ABACUS ABACUS
katalógus letöltése
ABACUS ABACUS
elpusztíthatatlan
ABACUS ABACUS
prezentáció
ABACUS ABACUS
gyártás
stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

2022 a Labdarúgó Világbajnokság és az Abacus éve lesz Katarban

Már biztos, hogy a Forum Seating divíziónk Abacus székeit telepítik három újonnan megépülő stadion lelátóira, a további tervezett projektnél még nem született végleges döntés. A székeket az Ar-Rayyan-i Industrial Area-ban található Coastal Qatar cég fogja gyártani együttműködésben a lengyelországi gyártóközpontunkkal.

Az Al Bayt Stadion - 60 000 férőhelyes, az Al Rayyan és az Al Wakrah Stadionok pedig 40-40 000 férőhelyes lelátóinak felszerelésével a Coastal Qatar céget bízzák meg, melyet a Supreme Commitee for Delivery & Legacy H.E. Hassan Al Thawadi főtitkár közölt, H.E. Dr. Mohammeda Saleh Al Sada Katari Energetikai és Ipari Miniszter jelenlétében. Az ünnepségen részt vett továbbá a katari lengyel nagykövet Krzysztof Suprowicz és Maciej Kubicki tanácsadó.

stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

Az Abacus ülések alaptípusai Katarban fognak készülni, az ezeken kívül szükséges felszereléseket - VIP fotelek, sajtó standok - a lengyelországi gyártó központunkból szállítjuk Katarba, mondta Adam Krzanowski a Nowy Styl Group elnöke, a gyár ünnepélyes megnyitóján, majd hozzátette, hogy hosszú távú együttműködést kezdünk partnerünkkel, amely lehetővé teszi a hatékony részvételt a közel-keleti, ázsiai és afrikai piacokon egyaránt.

Nagyon örülünk, hogy a régió első világszínvonalú stadionlelátó szék gyártója lehetünk és egyúttal részt veszünk Katar gazdaságának változatossá tételében. A székek a Perzsa-öböl régióban fellelhető nyersanyagok felhasználásával készülnek - mondta Nishad Azeem, a Coastal Qatar elnöke.

Az Al Bayt, Al Rayyan és az Al Wakrah stadionok jelenleg az építési fázisban vannak. Elsőként az Al Wakrah stadionban kezdjük a székek telepítését. A székek rögzítéséhez szükséges előmunkálatok 2018 áprilisában kezdődnek. Gyönyörű létesítmény lesz ez, melyet a Zaha Hadid Architecture tervezett a tenger szimbolikájával - a három színben (kék, sötétkék, fehér) megjelenő székek látványa a hullámot jelképezik, a stadion tetőszerkezete gyöngyre emlékeztet - meséli Jakub Rachfalik, a Forum Seating márka igazgatója.

stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

A szurkolók Abacus székeken foglalhatnak helyet, melyek polipropilénből készült komfortos lelátószékek és az ülőrész felhajtása után a közlekedéshez széles folyosót biztosítanak. Ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és a mechanikai terheléseknek, melyet megfelelő tesztek is alátámasztanak. Figyelemfelkeltő továbbá a szék dizájnja is, melyet a Nowy Styl Group megrendelésére készített Rebecca Stewart a nívós Arup tervezőirodától. A tervezőnő ezért a termékért a magas presztízsű FX Award díjat is elnyerte, melyet nemzetközi szinten osztanak ki tehetséges tervezőknek. Az Abacus székek kényelmes meccsnézést biztosítanak már Franciaországban, Finnországban, Írországban, Magyarországon, Kazahsztánban, Törökországban, Bulgáriában és Lengyelországban is. 

És milyen felszereltségű lesz a VIP szektor? - A VIP szektorban magasabb komfort fokozatú székek lesznek, kárpit rátétekkel, melyeket Lengyelországban gyártunk - a Charaziak Design műhely által tervezett Abacus Silver, Gold illetve Oscar VIP ülések. Továbbá a Királyi Családnak egyedi ülések tervezésével is foglalkozunk, amelyről egyelőre többet nem árulhatunk el. Az ülések alatt szellőztető vagy klimatizáló nyílások lesznek, melyek a szurkolók hűtését szolgálják majd - mondta Jakub Rachfalik.

stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

Érdemes megemlíteni, hogy cégcsoportunk szerepe nem merül ki annyiban, hogy a szék licenszét megosztottuk a katari céggel. A gyártelep építése során az együttműködés sokkal sokrétűbb volt. Szakembereink részt vettek a székek gyártásához szükséges berendezések kiválasztásában és tesztelésében. A Coastal cégnek ajánlást tettünk az osztrák cég konkrét megoldási eljárásaira - ezen iparág egyértelmű vezetőjére, amely kiemelkedik nagyon magas minőségi színvonalával. A Jasłoban található gyárunkban is évek óta tökéletesen teljesítenek ezen berendezések. A Coastal beleegyezett ebbe a technológiába. A nélkülözhetetlen szerszámokat már legyártottuk Lengyelországban a katari gyártás szükségleteinek megfelelően. A legjobb szakembereink számos alkalommal látogattak a Perzsa-Öbölbe és a Coastal mérnökeivel együttesen állították be a gyártóberendezéseket és indították be a gyártósort, majd végezték el optimalizálásukat. Fontos volt a gépek olyan összeállítása, hogy a gyártási idő a lehető legrövidebb legyen, ez nagy jelentőséggel bír majd a betervezett gyártási kapacitás mellett.

Mindezeken felül a katari gyár vezetői oktatáson is részt vettek központunkban. Az elmúlt félév egy nagyon intenzív eszmecsere volt, és a know-how megosztása. Azonban a szerepünk nem korlátozódik a műszaki háttérre. Aktívan támogatjuk a Coastal céget a befektetővel, tervezőkkel és generálkivitelezőkkel történő kapcsolatban. A projekt teljes dokumentációját is mi készítjük elő - meséli Jakub Rachfalik. Hosszú út áll még előttünk, de minden jó irányban halad a siker eléréséhez - tette hozzá a Forum Seating igazgatója.

stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

A Coastal Qatar egyesíti a különféle tevékenységekkel foglalkozó cégeket, az építőipar, acélgyártás, továbbá a galvanizálás, építész struktúrákkal történő kereskedelem, illetve az egészségügyi területekről. A Coastal acélgyártással foglalkozó ága teljesen felszerelt 20 000m2-es gyárral rendelkezik. Galvanizáló üzemük Katar legmodernebb üzeme, megfelel az európai EN szabványoknak továbbá a legnagyobb cinkező fürdővel rendelkezik a régióban. A sporttal foglalkozó ága az tarénák felszereléséhez szükséges termékek teljes palettájával rendelkezik. A csoport nagy játékos Katarban, ha az építészeti iparágról van szó. A teljesség igénye nélkül a következő projektek köthetőek nevéhez: Katari Nemzeti Múzeum, Aspire Stadion, Hamad-i Nemzetközi Repülőtér, Khalifa Stadion illetve a Qatar Foundation. 

stadionszék, nézőtéri lelátószék, Abacus

Élj Öko-Logikusan
Telmex - Nowy Styl - A változatosságot szállítjuk!
A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól elkezdve, a látványtervezésen, a termékek gyártásán, szállításán keresztül a berendezésig, valamint az értékesítést követő szolgáltatásokig, figyelmesen
A munkahelyi ergonómia magába foglalja az irodaszékek, irodabútorok és egyéb irodai kiegészítők helyes kiválasztását és elrendezését, amelyek az ideálisan megvilágított terekkel együtt biztosítják a kényelmet, a biztonságot és a hatékonyságot. Mi törődünk termékeink használóinak egészségével. A Nowy Styl 
A Telmex - Nowy Styl Zrt. felelősséget vállal a természeti környezetért. Megalakulása óta gondoskodik arról, hogy eleget tegyen a környezetvédelmi előírásoknak és a különböző gyártási folyamatok a legkisebb kihatással legyenek a természeti környezetre. Ezért tekintjük vállalatunk egyik fő feladatának a 

4ME

4ME • irodaszék

A 4ME irodaszék speciális S-MOVE mozgási rendszere egy innovatív fejlesztés eredménye, amely lehetővé teszi a legergonómikusabb bio-dinamikus ülést, a munkavégzés során. A SELF
EASY SPACE

EASY SPACE • irodabútor

Az Easy Space irodabútor lehetővé teszi a tér megfelelő és átgondolt berendezését. Az ergonómia és a jól kidolgozott részletek által az iroda kényelmesebb, a munka pedig kellemesebb és hatékonyabb lesz. Az egyszerűség funkcionalitást jelent. A rendszer elemei igény szerint összeilleszthetőek, így az adott iroda szükségleteinek megfelelő konfigurációt könnyen elérhetjük.
SAND

SAND • irodabútor

A sand rendszer egyesíti a egyéni munkavégzéshez szükséges követelményeket a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen terekkel. Az optimálisan megtervezett munkakörnyezet figyelembe veszi az egyéni elvárásokat és lehetőséget kínál a jövőbeni fejlesztések és strukturális átszervezések kialakításához.
SQart

SQart • irodabútor

A SQart egy tökéletes irodabútor rendszer, amely korlátlan számú lehetőséget nyújt. Lehetővé teszi praktikus kombinációk létrehozását, amelyek tökéletesen illeszkednek a térhez.
eRANGE

eRANGE • irodabútor

Az eRange irodabútor modern, de időtálló. Az 'e' a nevében a legmodernebb elektronikára utal, de azt is jelenti, esszenciális. Az eRange minden részlete kifinomult, elegáns és stílusos formába zárt – dinamikus, mégis kiegyensúlyozott.
BELITE

BELITE • irodaszék

A Belite irodaszék ragyog. Kompromisszummentes, határozott vonalak jellemzik. Imádni fogjuk a kényelmet, amit a Belite kínál, mert az ülés sokkal nagyobb élvezet nyújt, mint azt gondolnánk.
MOJITO

MOJITO • irodaszék

A Mojito irodaszék korszerű kialakítása hihetetlenül sokfajta lehetőséget kínál. Többféle konstrukciós megoldás, kifinomult anyagok és a legmodernebb technológiák garantálják a modern iroda igényeit kielégítő megoldásokat.
ZONE

ZONE • ülőbútor

A Zone egyszerű és klasszikus vonalai a formatervezés legszebb hagyományit tükrözik. Nem uralja a teret, hanem azt kiegészítve, finoman élénkítve, egyedi jelleget kölcsönöz. A fotel és a kétszemélyes ülés is a Zen látogatószék formajegyeit hordozza, így együtt komplex rendszert teremtenek. A belső tér nyitott, harmónikus és nyugalamt sugároz.
MAGNES II

MAGNES II • ülőbútor

A modernizált Magnes II ülőbútor rendszer nem csak tökéletesített formát kapott, hanem számtalan új funkcionális megoldást is alkalmaz. Az egyszerű forma, a térelemek sokasága és a számtalan kombináció ellenállhatatlanná teszi.
CX 3200

CX 3200 • tárgyalóasztal

A CX 3200 a légies, könnyű formavilágú tervezés és az intuítiv, könnyű szerelhetőség ötvözete, amely páratlan stabilitással és mobilitással párosul. A moduláris rendszer lehetővé teszi különböző tárgyalók, konferenciatermek gyors és változatos berendezését, rugalmasan alkalmazkodva a helyi adottságokhoz, elvárásokhoz.
 
4
A
B
C
D
E
G
H
I
K
L
M
N
O
P
Q
S
T
V
X
Z