SILEO SILEO
katalógus letöltése

A Sileo hangelnyelő fali panelek használata nem csak egy adott helyiségben keletkező visszhanghatást csökkenti, hanem egyedivé és barátságossá varázsolja a környezetet, amely megteremti az ott dolgozók számára az akusztikai komfortot érzését. A panelméretek sokféleségének és a különböző színkialakítási kombinációknak köszönhetően kivételes megoldásokat tudunk létrehozni, amelyek színes mintákat alkotnak a belső térben. A panelek használatával új karaktert adhatunk a különböző irodai tereknek, valamint fokozzuk a kreatív gondolatok megszületését és segítjük az odafigyelést igénylő feladatokra történő koncentrációt.

akusztikai panel, Sileo

A hangelnyelő függeszthető panelek lehetővé teszik a tér akusztikus és vizuális elosztását. A mennyezethez rögzített, könnyű szerkezetű panelek segítségével sikeresen csökkenthetjük a visszhang visszaverődés hatását és javíthatjuk az akusztikai körülményeket az előcsarnokban, átriumokban, amelyek nagy felületekkel rendelkeznek. A kortárs irodai terekben sokan végeznek egyéni és csapatmunkát egy helyen. A felfüggeszthető panelek telepítésével leválaszthatunk bizonyos zónákat és biztosítjuk, hogy az alkalmazottak egyidejűleg megfelelő munkakörülményeket élvezhessenek.

akusztikai panel, Sileo

A hangelnyelő és hangszigetelő íróasztali panelek lehetővé teszik, hogy kényelmes munkakörülményeket biztosítsunk, különösen olyan munkaállomásokon, amelyeket koncentrálást igénylő feladatok elvégzésére terveztek. A sok telefonálást igénylő feladatok vagy a spontán találkozók egy adott feladattal kapcsolatosan zavaró hatással lehetnek a többi csapattagra, amely ronthatja teljesítményüket. A munkaterületek szétválasztása és a zavaró  külső hanghatások kizárása két olyan rendkívül fontos feladat, amelyek megoldásával növeljük a hatékonyságát és biztosítjuk a magánszférát.

akusztikai panel, Sileo

Élj Öko-Logikusan
Telmex - Nowy Styl - A változatosságot szállítjuk!
A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól elkezdve, a látványtervezésen, a termékek gyártásán, szállításán keresztül a berendezésig, valamint az értékesítést követő szolgáltatásokig, figyelmesen
A munkahelyi ergonómia magába foglalja az irodaszékek, irodabútorok és egyéb irodai kiegészítők helyes kiválasztását és elrendezését, amelyek az ideálisan megvilágított terekkel együtt biztosítják a kényelmet, a biztonságot és a hatékonyságot. Mi törődünk termékeink használóinak egészségével. A Nowy Styl 
A Telmex - Nowy Styl Zrt. felelősséget vállal a természeti környezetért. Megalakulása óta gondoskodik arról, hogy eleget tegyen a környezetvédelmi előírásoknak és a különböző gyártási folyamatok a legkisebb kihatással legyenek a természeti környezetre. Ezért tekintjük vállalatunk egyik fő feladatának a 

4ME

4ME • irodaszék

A 4ME irodaszék speciális S-MOVE mozgási rendszere egy innovatív fejlesztés eredménye, amely lehetővé teszi a legergonómikusabb bio-dinamikus ülést, a munkavégzés során. A SELF
EASY SPACE

EASY SPACE • irodabútor

Az Easy Space irodabútor lehetővé teszi a tér megfelelő és átgondolt berendezését. Az ergonómia és a jól kidolgozott részletek által az iroda kényelmesebb, a munka pedig kellemesebb és hatékonyabb lesz. Az egyszerűség funkcionalitást jelent. A rendszer elemei igény szerint összeilleszthetőek, így az adott iroda szükségleteinek megfelelő konfigurációt könnyen elérhetjük.
SAND

SAND • irodabútor

A sand rendszer egyesíti a egyéni munkavégzéshez szükséges követelményeket a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen terekkel. Az optimálisan megtervezett munkakörnyezet figyelembe veszi az egyéni elvárásokat és lehetőséget kínál a jövőbeni fejlesztések és strukturális átszervezések kialakításához.
SQart

SQart • irodabútor

A SQart egy tökéletes irodabútor rendszer, amely korlátlan számú lehetőséget nyújt. Lehetővé teszi praktikus kombinációk létrehozását, amelyek tökéletesen illeszkednek a térhez.
eRANGE

eRANGE • irodabútor

Az eRange irodabútor modern, de időtálló. Az 'e' a nevében a legmodernebb elektronikára utal, de azt is jelenti, esszenciális. Az eRange minden részlete kifinomult, elegáns és stílusos formába zárt – dinamikus, mégis kiegyensúlyozott.
BELITE

BELITE • irodaszék

A Belite irodaszék ragyog. Kompromisszummentes, határozott vonalak jellemzik. Imádni fogjuk a kényelmet, amit a Belite kínál, mert az ülés sokkal nagyobb élvezet nyújt, mint azt gondolnánk.
MOJITO

MOJITO • irodaszék

A Mojito irodaszék korszerű kialakítása hihetetlenül sokfajta lehetőséget kínál. Többféle konstrukciós megoldás, kifinomult anyagok és a legmodernebb technológiák garantálják a modern iroda igényeit kielégítő megoldásokat.
ZONE

ZONE • ülőbútor

A Zone egyszerű és klasszikus vonalai a formatervezés legszebb hagyományit tükrözik. Nem uralja a teret, hanem azt kiegészítve, finoman élénkítve, egyedi jelleget kölcsönöz. A fotel és a kétszemélyes ülés is a Zen látogatószék formajegyeit hordozza, így együtt komplex rendszert teremtenek. A belső tér nyitott, harmónikus és nyugalamt sugároz.
MAGNES II

MAGNES II • ülőbútor

A modernizált Magnes II ülőbútor rendszer nem csak tökéletesített formát kapott, hanem számtalan új funkcionális megoldást is alkalmaz. Az egyszerű forma, a térelemek sokasága és a számtalan kombináció ellenállhatatlanná teszi.
CX 3200

CX 3200 • tárgyalóasztal

A CX 3200 a légies, könnyű formavilágú tervezés és az intuítiv, könnyű szerelhetőség ötvözete, amely páratlan stabilitással és mobilitással párosul. A moduláris rendszer lehetővé teszi különböző tárgyalók, konferenciatermek gyors és változatos berendezését, rugalmasan alkalmazkodva a helyi adottságokhoz, elvárásokhoz.
 
4
A
B
C
D
E
G
H
I
K
L
M
N
O
P
Q
S
T
V
X
Z