28/01/2016

Az elektromos magasság állítású eModel asztalok lehetővé teszik, hogy a mindennapi feladatokat ülő és álló helyzetben is elvégezhessük, ezáltal csökkenthetjük a gerinc és a nyaki izmok terhelését. A munkavégzés pozíciójának megváltoztatási lehetősége pozitív hatással van az egészségre, növeli a hatékonyságot, fokozza a kényelmet és a komfortérzetet. A széleskörű beállítási lehetőségeknek köszönhetően, lehetőségünk van a munkaállomás optimális, személyre szabott beállítására, a használó testi adottságainak maximálisan megfelelve.  

eMODEL eMODEL
katalógus letöltése

24/08/2015

Az ügyfelek igényei változnak. Ez egy természetes folyamat. A Telmex-Nowy Styl Zrt. mint irodabútor és irodaszék gyártó mindent megtesz nemcsak ezen igényeknek megfelelő, de azokon túl is mutató megoldások létrehozására. Portfóliónkat folyamatosan fejlesztjük - új termékeket vezetünk be, valamint a meglévőket modernizálva új lehetőségeket kínálunk. Legújabb Update katalógusban új székeket és ülőbútorokat mutatunk be Önöknek, hogy termék palettánkat színesítve meg tudjunk felelni minden kérdésre. 

NOWY STYL GROUP NOWY STYL GROUP
újdonságok

15/07/2015

Minden nap, amikor dolgozunk, különböző döntéseket hozunk. Döntéseink olyanak, mint egy lépés a játékban, közelebb visz a végső győzelemhez. A minket körülvevő tér olyan mint egy játéktábla - az elemek megfelelő elrendezésében van a siker kulcsa. A munkaállomások térelrendezésének kialakításakor képesek vagyunk néhány lépéssel előre tevezni a játékban. Az irodai terek elrendezései csak az adott időponban fennálló igényeknek felelnek meg. A Play & Work rendszer széles körűen bővíthető funkcionális lehetőségeinek köszönhetően egy kiváló stratégiai döntés, amely segít megnyerni minden egyes játékot.

PLAY&WORK PLAY&WORK
katalógus letöltése

03/03/2015

Az egyedülálló és letisztult formavilágú design, valamint a funkcionálisan intelligens rugalmasság bámulatos egysége a xenium® irodaszék család. Sokoldalú kialakításnak köszönhetően bármely irodai területen jó benyomást kelt. A xenium® alkalmazkodik az emberi testhez és egészséges üléspozíciót biztosít. Ergonómiai specialistaként ötvözi a kényelmet és a kortárs designt az egyedülálló ergonómikus támogatást biztosító ülés filozófiánkkal: működő ergonómia.

XENIUM XENIUM
katalógus letöltése

18/12/2014

Világunk folyamatosan változik, az új fejlődési irányvonal a kommunkáció és a hatékony munkavégzés. E két terület aktív együttműködést igényel egy olyan környezetben, amely alkalmazkodik az elvárásainkhoz. Egy példa nélküli kisérleti projekt, valamint szoros együttműködés a felhasználókkal, építészekkel és tervezőkkel eredményezte a sand moduláris felépítésű irodabútor rendszer létrejöttét.

SAND SAND
katalógus letöltése

29/10/2014

A 4ME és 2ME székek ragyogó példái a minőség, a szakértelem és az alkotói kreatívitás találkozásának. Minden apró részlet tökéletesen kifinomult. A munkavégzés során maga a mozgás az, ami biztosítja a izomrendszer folyamatos stimulációját, beleértve a helyes testtartásért felelős izomcsoportokat is. Az egészség és a jó közérzet nagymértékben attól függ, hogy min ülünk.

4ME és 2ME 4ME és 2ME
szék kollekció

28/07/2014

A Telmex Nowy Styl ZRt. bemutatja Uni-Ka szék kollekcióját, amely új dimenziót nyit a székek világában, köszönhetően az egyedülálló megjelenésű, párnázott hatású felületi textúrának. Az Uni-Ka lekerekített és barátságos alakja elbűvölő. Az ülőrész számos színvariációja és a különböző kialakítású lábszerkezet megoldásai ideális választássá teszik bármilyen összejövet kiegészítőjének, különösen alkalmas éttermek és kültéri helyiségek berendezéséhez.

UNI-KA UNI-KA
szék kollekció

28/03/2014

Kreativitás, innováció és formatervezés. Kulcsszavak, amelyek segítenek meghatározni az Infiniti kollekció filozófiáját. Az Infiniti termékek választ jelentenek a mai életterek igényeire, ergonomikus kialakításuk és látványos megjelenésük is örömet okoz, mindezeken kívül újrahasznosítható anyagaik intelligens megoldást jelentenek.

INFINITI INFINITI
székek, asztalok és ülőbútorok

07/01/2014

Funkcionális design, egyedülálló megoldások, kortalan formavilág, művészet a részletekben, mindezek összhangban a piaci elvárásokkal. Fedezze fel a Telmex-Nowy Styl Zrt. legújabb vendéglátó bútor megoldásait tartalmazó katalógusa segítségével - elsősorban vendéglátóipari célú - szék, asztal és kárpitozott ülőbútor kollekcióinkat.

GASTRO COLLECTION GASTRO COLLECTION
vendéglátóipari székek, asztalok és ülőbútorok

15/11/2013

Az irodabútor gyártás a szenvedélyünk. Valódi megoldásokat kínálunk ügyfeleink igényeire, szem előtt tartva a munkahelyi ergonómiát és kényelemet. A legkorszerűbb gyártástechnológiákat és legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, maximális figyelmet fordítva a legapróbb részletekre is. Fedezze fel legújabb BN Office Solutions összefoglaló katalógusunkat irodabútor, tárgyalóbútor és recepció bútor kollekcióinkról.

NOWY STYL GROUP NOWY STYL GROUP
irodabútor kollekció

01/11/2013

A Telmex-Nowy Styl Zrt. már több mint 20 éve van jelen az hazai irodabútor piacon. Ügyfeleink elvárásainak megfelelve, folyamatosan bővítjük, fejlesztjük termék kínálatunkat. A dinamikus fejlődés eredményeként már három saját tulajdonú márka alatt gyártjuk és forgalmazzuk ülőbútor kollekcióinkat: Nowy Styl, BN Office Solution és Grammer Office. A három márka minden igénynek megfelelni tudó, átfogó megoldásokat kínál mindenki számára. Fedezze fel legújabb összefoglaló katalógusaink segítségével vezetői és operatív iroda, váró helyiség, tárgyalóterem, valamint vendéglátóipari szék és ülőbútor kollekcióinkat.

NOWY STYL GROUP NOWY STYL GROUP
projekt szék kollekció
NOWY STYL GROUP NOWY STYL GROUP
szék kollekció
NOWY STYL GROUP NOWY STYL GROUP
ülőbútor kollekció
NOWY STYL GROUP NOWY STYL GROUP
színminta kollekció
ALLinONE ALLinONE
irodai válaszfal rendszer
la CIVIDINA la CIVIDINA
design ülőbútorok
NOWY STYL GROUP NOWY STYL GROUP
kézzelfogható megoldás
HEXA HEXA
ülőbútor rendszer
TORRE TORRE
design ülőbútorok
CX 3200 CX 3200
tárgyalóasztalrendszer
4ME 4ME
irodaszék család
OFFISIT OFFISIT
székek és ülőbútorok
NOWY STYL GROUP NOWY STYL GROUP
újdonságok 2013
ZONE ZONE
ülőbútor
NOWY STYL NOWY STYL
Otthoni Iroda 2012
A Várt Váratlan A Várt Váratlan
Újdonságok 2012
NOWY STYL NOWY STYL
Selection 2012
NOWY STYL GROUP NOWY STYL GROUP
referencia gyűjtemény
GAWIN 2012 GAWIN 2012
ülőbútorok
SCHULTE SCHULTE
elektromos csatlakozók

Élj Öko-Logikusan
Telmex - Nowy Styl - A változatosságot szállítjuk!
A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól elkezdve, a látványtervezésen, a termékek gyártásán, szállításán keresztül a berendezésig, valamint az értékesítést követő szolgáltatásokig, figyelmesen
A munkahelyi ergonómia magába foglalja az irodaszékek, irodabútorok és egyéb irodai kiegészítők helyes kiválasztását és elrendezését, amelyek az ideálisan megvilágított terekkel együtt biztosítják a kényelmet, a biztonságot és a hatékonyságot. Mi törődünk termékeink használóinak egészségével. A Nowy Styl 
A Telmex - Nowy Styl Zrt. felelősséget vállal a természeti környezetért. Megalakulása óta gondoskodik arról, hogy eleget tegyen a környezetvédelmi előírásoknak és a különböző gyártási folyamatok a legkisebb kihatással legyenek a természeti környezetre. Ezért tekintjük vállalatunk egyik fő feladatának a 

4ME

4ME • irodaszék

A 4ME irodaszék speciális S-MOVE mozgási rendszere egy innovatív fejlesztés eredménye, amely lehetővé teszi a legergonómikusabb bio-dinamikus ülést, a munkavégzés során. A SELF
EASY SPACE

EASY SPACE • irodabútor

Az Easy Space irodabútor lehetővé teszi a tér megfelelő és átgondolt berendezését. Az ergonómia és a jól kidolgozott részletek által az iroda kényelmesebb, a munka pedig kellemesebb és hatékonyabb lesz. Az egyszerűség funkcionalitást jelent. A rendszer elemei igény szerint összeilleszthetőek, így az adott iroda szükségleteinek megfelelő konfigurációt könnyen elérhetjük.
SAND

SAND • irodabútor

A sand rendszer egyesíti a egyéni munkavégzéshez szükséges követelményeket a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen terekkel. Az optimálisan megtervezett munkakörnyezet figyelembe veszi az egyéni elvárásokat és lehetőséget kínál a jövőbeni fejlesztések és strukturális átszervezések kialakításához.
SQart

SQart • irodabútor

A SQart egy tökéletes irodabútor rendszer, amely korlátlan számú lehetőséget nyújt. Lehetővé teszi praktikus kombinációk létrehozását, amelyek tökéletesen illeszkednek a térhez.
eRANGE

eRANGE • irodabútor

Az eRange irodabútor modern, de időtálló. Az 'e' a nevében a legmodernebb elektronikára utal, de azt is jelenti, esszenciális. Az eRange minden részlete kifinomult, elegáns és stílusos formába zárt – dinamikus, mégis kiegyensúlyozott.
MOJITO

MOJITO • irodaszék

A Mojito irodaszék korszerű kialakítása hihetetlenül sokfajta lehetőséget kínál. Többféle konstrukciós megoldás, kifinomult anyagok és a legmodernebb technológiák garantálják a modern iroda igényeit kielégítő megoldásokat.
ZONE

ZONE • ülőbútor

A Zone egyszerű és klasszikus vonalai a formatervezés legszebb hagyományit tükrözik. Nem uralja a teret, hanem azt kiegészítve, finoman élénkítve, egyedi jelleget kölcsönöz. A fotel és a kétszemélyes ülés is a Zen látogatószék formajegyeit hordozza, így együtt komplex rendszert teremtenek. A belső tér nyitott, harmónikus és nyugalamt sugároz.
MAGNES II

MAGNES II • ülőbútor

A modernizált Magnes II ülőbútor rendszer nem csak tökéletesített formát kapott, hanem számtalan új funkcionális megoldást is alkalmaz. Az egyszerű forma, a térelemek sokasága és a számtalan kombináció ellenállhatatlanná teszi.
CX 3200

CX 3200 • tárgyalóasztal

A CX 3200 a légies, könnyű formavilágú tervezés és az intuítiv, könnyű szerelhetőség ötvözete, amely páratlan stabilitással és mobilitással párosul. A moduláris rendszer lehetővé teszi különböző tárgyalók, konferenciatermek gyors és változatos berendezését, rugalmasan alkalmazkodva a helyi adottságokhoz, elvárásokhoz.
 
4
A
B
C
D
E
G
H
I
K
L
M
N
O
P
Q
S
T
V
X
Z